استشارات الحب و الزواج

دخل حياتي شخص طلب مني أنه يتقدم وانا وافقت عليه...

دخل حياتي شخص طلب مني أنه يتقدم وانا وافقت عليه علشان ارتحتله جدا ولقيت فيه حاجات كتير كنت بدور عليها بس اعترفتله بغلط عملته في حياتي من فتره بس ندمت عليه اوي وتوبت لربنا عملت كده علشان كنت خايفه اكون كده بخدعه بس هو شويه كان عادي وأنه بيحبني واني مش وحشه وفجأه اعترض وقطع معايا ورجع تاني قالي أنه ملهوش دعوه باللي فات واهم حاجه انا واللي جاي ووعدني كتير بكل حاجه وكنت في الاول خايفه اثق بس هو كان دايما بيقولي اطمني مش هسيبك لحد غيري وكنا كويسين جدا فجأه بدون اي سبب لقيته بيقول اننا صعب نبقا لبعض وجرحني بكلام يخص الغلط اللي عرفته عليه واني وحشه انا مش عارفه اعمل اي الاحساس اللي حساه وحش اوي مبقتش عارفه انا فعلا وحشه ومستاهلش ولا هو خدعني واداني الأمان ورجع تاني ليه ليا مش عارفه ليا حق مش اسامحه ولا انا فعلا اللي وحشه

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

عليك أن تتعلمي قاعدة بحياتك وتسيري عليها وهي عدم إخبار شريكك عن الماضي وعن أي خطأ أرتكبته حتى لو أظهر لك بأنه رجل منفتح ويتقبل اي شيء.
لانه في الحقيقة لن يتوانى عن إستغلال أي فرصة ليذكرك بهذا الخطأ ويستعمله كسلاح ضدك.
وتذكري دائما بان رب العالمين قد ستر عليك ولم يكشف سرك لخلقه فلماذا تقومين بكشف ستره عنك مهما كان الموضوع في نظرك تافه أو ليس له قيمة تذكر.
أنت لا تقومين بخداع الشريك في حال لم تخبريه عن الماضي المهم ألصدق في علاقتك معه.
إعتبري أن ما حدث معك هو درس لك لتتعلمي أن تتكتمي على أسرارك وعن ماضيك لأي كان فعدم حديثك عن الماضي لا يعتبر خداع.
حتى لو تزوجت الفتاة بشكل رسمي وحصل طلاق لا سمح الله وعادت وتزوجت غيره لا يفترض ان تتكلم عن زواجها السابق وهو زواج رسمي وأمام اعين الجميع.

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

انت لست إنسانة سيئة فكلنا نخطئ ونتوب والله غفور رحيم فالإنسان الذي يخطئ ويجرب يتعلم بشكل أفضل من خلال التجارب المهم أن لا نكرر ذات الخطأ ونتعلم منه وليس ان لا نخطئ أبدا

الرد من العميل

شكرا انا بتمني أنه يشوفني صح والله خايفه ربنا وعمري ماهكرر غلط بس هو مش مصدق ووعدني كتير وفجأه قلب عليا بدون سبب انا نفسي يبقا بينا خير وبدعي ربنا دايما علشان متأكده أنه حكم عليا غلط وعمري ماهأذيه ابدا ولا هأذي نفسي مش عارفه اللي انا فيه ده صح ولا لا بس انا فعلا بتمني يبقا بينا خير وعايزه احافظ ع كرامتي مش عارفه اي الصح اللي مفروض اعمله هو كان كل حاجه في حياتي وانا دايما لوحدي وهو كان معايا وفجأه عمل كده وكنا كويسين جدا مع بعض

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

من يتخلى عنك وقت حاجتك اليه لا تعطيه ساعة من وقتك ومن تفكيرك انت كانت نتيك صافية تجاهه وهو لم يعجبه الصدق وسوف يكتشف بأنه خسرك ولكن ليس الان بعد ان يخسرك بشكل كلي.
من يُحبنا ونَحن فِي اسوأ حالاتنا ، هُم من يَستحقون أن يَبقوا فِي قلوبنا إلى الأبد.
لا تحاولي أن تبرري اي شيء له لكي لا يضعك بخانة الإتهام فانت غير مذنبة ولى يوجد داع لتبرير.
واذا عاود الاتصال بك قولي له انا أخبرتك من باب الثقة وكنت أعتقد بانك شخص واعي ومتفهم والظاهر أني مخطئة ولى تتحدثي اكثر بالموضوع.

الرد من العميل

بجد شكرا ردك فرق معايا كتير واتمني من ربنا يجبر بخاطري يارب

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

عفوا نحن دائما في خدمتكم