تفسير الأحلام

اول حاجة ، بحلم بحاجات لناس و ليا و الاقيها بتحقق...

اول حاجة ، بحلم بحاجات لناس و ليا و الاقيها بتحقق بالظبط ليهم و ليا علي حسب انا حلمت بايه .. انا مش عارفة هي ده حاجة حلوة و لا وحشة .. تاني حاجة ، و مش عارفة اعمل ايه لما ده يحصل اصلا ، ايه المفروض يكون ردت فعلي .. تالت حاجة ، اقول و لا مقولش للناس انه يحصل معيا كده ان احلامي بتحقق ، لو حلمت بحد و اروح اقوله انه حصله كده في الحلم مثلا و لا اتنش و لو لقاه حتي حصل بردو مروحش اقوله .. انا مش عارفة اعمل حاجة خلاص

إجابة الخبير: حمزه سالم

حمزه سالم

مفسر الاحلام

ان ما يراه الانسان في منامه ينقسم الى ثلاثة اقسام قسم يكون حديث نفس واضغاث احلام وكثرة تفكير وانشغال بامر ما فيراه في منامه . وقسم اخر يكون حلم شيطاني ليخيف الانسان وفزعه ويزعجه وينكد عليه يومه وينغص عيشه وهذا القسم يجب على العبد ان يتعوذ بالله من شره ومن شر ما رأى ولا يكترث لذلك .وقسم ثالث هي الرؤيا الصادقة يراها العبد ا وترا له فيكون تحقيقها ووقوعها بعلم الله متى تقع او يتحقق ما جاء فيها فربما بنفس اليلة وربما بعد يوم او شهر او سنة او اكثر او اقل, فهذا الذي يحصل معك شيئ طبيعي وليس خارق للعادة وانه غير موجود الا عندك .