محامي

باعرض سلام وخسته نباشی

مساعدة المحامي: هل تم تقديم أي شيء أو الإبلاغ عنه؟
بنده از کشور امارات دیپرت شدم‌ایاراه برگشتی هست
مساعدة المحامي: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع المحامي عليها قبل أن أقوم بإيصالك به؟
به طور غیر قانونی وارد امارات شدم وعکس چشم گرفته شده

الرد من العميل

ورود غیر مجاز به کشورامارات

إجابة الخبير: المحامي عبدالحميد كيشار

المحامي عبدالحميد كيشار

محامي

يرجي طرح استفسارك القانوني تفصيليا وسوف نقوم بالرد على سيادتكم في اسرع وقت ان شاء الله طبقا للوقائع المعروضه علينا

إجابة الخبير: المحامي عبدالحميد كيشار

المحامي عبدالحميد كيشار

محامي

Please sir, explain your question clearly and in more details, so we can help to answer you legally.

الرد من العميل

سلام بنده مدتی در کشور امارات کارکردم بدون ویزا یعنی تهریب ولی هیچ خلافی نداشته خودم رو تحویل پلیس دادم برای بازگشت به ایران الان راهی هست که بتونم به کشورامارات بازگردم

إجابة الخبير: المحامي عبدالحميد كيشار

المحامي عبدالحميد كيشار

محامي

Please sir, explain your question clearly and in more details, so we can help to answer you legally.