تفسير الأحلام

حلمت اني بصلي ف مسجد ورجل مسن بسلم عليه وانحني...

حلمت اني بصلي ف مسجد ورجل مسن بسلم عليه وانحني يبوس ع ايدي وانا سبقته وبست ع ايده وابويه خلفي لمسني او ضربني بلطف وقلي متخليش الراجل الكبير يبوس ع ايدك وطلعت من المسجد وفي ناس بتهزر مع الرجل المسن ده وفي حد حدف من شباك المسجد ساعه لصخص كان داخل المسجد وخربها ورماها وجري وانا اجري قدامه ورحت ع البيت وامي قدام البيت ومشت ورجعت تبكي وملابسها مقطعه وجسمها مجرح اثار اشخاص كانو بيحرشو بيها وانا بست ع اديها ورجليها واقلها سمحيني اني تركتك تمشي لوحدك وذكرت ليا اسم شخص سألتها طالوا من شيئ اقصد الاعتداء الجنسي قالت ليا كان وبعدها صحيت من النوم
مساعدة مفسر الأحلام: أرجو أن تشرح الحلم بالتفصيل حتى يعطيك مفسر الأحلام تفسير دقيق ومفصل؟
Expert imageعبدالله الملامفسر أحلامالأسئلة المجابة 5377 نسبة الرضا 97.8%مها سعيد، مساعدة مفسر الأحلامأهلا بك، كيف يمكنني مساعدتك في سؤالك عن تفسير الأحلام (هويتك سرية تماما)؟أنتحلمت اني بصلي ف مسجد ورجل مسن بسلم عليه وانحني يبوس ع ايدي وانا سبقته وبست ع ايده وابويه خلفي لمسني او ضربني بلطف وقلي متخليش الراجل الكبير يبوس ع ايدك وطلعت من المسجد وفي ناس بتهزر مع الرجل المسن ده وفي حد حدف من شباك المسجد ساعه لصخص كان داخل المسجد وخربها ورماها وجري وانا اجري قدامه ورحت ع البيت وامي قدام البيت ومشت ورجعت تبكي وملابسها مقطعه وجسمها مجرح اثار اشخاص كانو بيحرشو بيها وانا بست ع اديها ورجليها واقلها سمحيني اني تركتك تمشي لوحدك وذكرت ليا اسم شخص سألتها طالوا من شيئ اقصد الاعتداء الجنسي قالت ليا كان وبعدها صحيت من النوم
مساعدة مفسر الأحلام: هل هناك أي شيء آخر مهم الذي يجب أن يعرفه مفسر الأحلام؟
لا

إجابة الخبير: حمزه سالم

حمزه سالم

مفسر الاحلام

الرؤيا طيبة وفيها ما يدل على حصولك على ما تتمنى وتطلب , وفيها ما يدل على نجاحك في أمورك الحياتية , وفيها ما يدل على أنك تتفوق في عملك وفي حياتك بشكل عام , وفيها ما يدل على الرزق الطيب والواسع , وتدل على خير لك في دنياك إن شاء الله تعالى وتدل على التوبة والمغفرة من الله تعالى , وفيها ما يدل على الامان للخائف . والغنى للفقير ,والزواج للاعزب . وتدل على الأجر والمغنم الطيب إن شاء الله تعالى .