تفسير الأحلام

انا أرمله ومعي. ثلاث اولاد بنتين توام وولد رايه زي...

انا أرمله ومعي. ثلاث اولاد بنتين توام وولد رايه زي مكون راكبا عربيه مع را ئيس الجمهوري انا وبناتي وكنت بكلمه بس مش فاكره الكلام اللي كنت بقوله ونزال من العربية انا وبناتي بس كنت فرحانه علشان ركبت مع الريس

إجابة الخبير: كايد محمد

كايد محمد

مفسر الاحلام

رؤيا السلطان او الحاكم في المنام لها اكثر من تعبير فمنها انها تدل على الفتنة وعلى الشر والبلاء . ومنها انها تكون خير ونعمة ومنفعة يصيبها الرائي من قبل السلطان ويقضي حاجته . ومنها انها تكون دليل على حفظ الله ورعايته للرائي ويكون السلطان رمز لله تعالى فهوا المالك والملك الحق.ويكون تعبيرها بحسب صاحب الرؤيا فإن كان ملتزم وصاحب دين وخلق عبرت على الوجه الحسن . وان كان غير ذلك فهي فتنة وشر وبلاء يقع به .