اختصاصي حاسوب

Patient with HIV positive and he is elderly...

Patient with HIV positive and he is elderly suffering from sever neuropathies and appears to have autoimmune disease . Where can he go ?
مساعدة الخبير: هل تم زيارة طبيب حول هذا الأمر؟ هل تم تناول أي أدوية؟
No
مساعدة الخبير: هل هناك أي شيء مهم في التاريخ الطبي يجب أن يعرفه الطبيب؟
Just want to know who are the hospitals accepting such patients

إجابة الخبير: المهندس منذر الزعبي

المهندس منذر الزعبي

مهندس حاسوب

Based on a search in search engines we found the top 4 doctors in your area
Rashid Hospital
Address: Umm Hurair 2 - Dubai - United Arab Emirates
phone
Emirates Hospital
Address: Jumeirah Beach Road Near - Al Jaddaf - Dubai Water Canal - Jumeirah 2 - Dubai - United Arab Emirates
phone
American Hospital
Address: 19 Street - Oud Metha - Dubai - United Arab Emirates
phone
Al Baraha Hospital
Address: Khaleej Al Arabi Al Baraha - Dubai - United Arab Emirates
phone