دكتور الشريعة

أنا متزوجة من 9سنوات وموظفة ولدى اطفال واعيش فى...

أنا متزوجة من 9سنوات وموظفة ولدى اطفال واعيش فى قرية ونعمل بالفلاحة بصورة كاملة واعيش فى بيت عائلة وضاقت بنا الحياة فى البداية لمدة السبع العجاف بعت ذهبى وعملت قرض لزوجة فى تلك السنوات كان لايصلى ويشاهد افلام صبرت وتحملت لانى متزوجة من أحد اقاربى تحملت مسؤلية مصاريف اولادى كاملة حتى الآن واعمل معه بالفلاحة على الرغم مكنتش بنعمل كدا عند اهلى وصبرا عليه لحد ما اتغير ولما ربنا فكها عليه رجع اشترى سيارة ورجعت تانى لصيقة العيشة دون مبالغة منه على ولا يعتبرنى من مسؤوليته ابدا وعدنى كتير بعيشة افضل بس بيعمل الأفضل ليه بس لحد ما انا خلاص مش عارفة نعيش ونستحمل اكتر من كدا انا لو طلبت الطلاق من حقى حتى نكون شائبة ولادى وبس
مساعدة الخبير: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع دكتور الشريعة عليها قبل أن أقوم بإيصالك به؟
دائما عاوزنى اهتم بيه بس انا والله نفسيتى تعبت اليوم مبيكفيش شغل ولا عيال ولا فيك ولا هو انا نسيت انى عايشة

إجابة الخبير: الدكتور محمد عودة

الدكتور محمد عودة

دكتورشريعة

الحمد لله، والصلاة والسلام على رسول الله، وعلى آله وصحبه ومن والاه، وبعد: اعلم رحمك الله أنه لا يجوز لك البقاء معه إذا كان تاركا للصلاة، فترك الصلاة كفر.
والخطأ منك فأنت من جعلتيه يعتاد عليك في الإنفاق بل هو واجب عليه.
والله تعالى أعلم وأحكم.