طبيب بيطري

لو سمحت عندي قطه بتتنفس بصعوبه ومش بتبقاا قادره...

لو سمحت عندي قطه بتتنفس بصعوبه ومش بتبقاا قادره تاخد نفسهاا وبتفتح بوقها وهي بتتنفس ومش بتقدر تنام ع جمبها الشمال وبقالها اسبوع مأكلتش حاجه وعندها ضربات جامده ف بطنها ولما بتنام ع جمبها الشمال بتعمل صوت انها بتتوجع ومش عارفه اعمل اي

إجابة الخبير: الدكتورة رنيم القضاه

الدكتورة رنيم القضاه

دكتورة بيطريه

يجب ان يتم نقل القطه لعيادة بيطرية باسرع وقت فالاعراض المذكورة غير مطمئنة وتحتاج لتدخل طبي فوري.
سيقوم الطبيب البيطري بفحص القطه سريريا وقد يحتاج لتصوير منطقة الصدر واعلى البطن صورة اشعة سينية .
حسب الاعراض المذكورة فان القطه قد تعانني من فتاق ويختلف علاجه حسب شدته ومكانه وحجمة .