خبراء التوظيف

حضرتك أنا لسه مركب التليفون الارضي بقالي 10 ايام...

حضرتك أنا لسه مركب التليفون الارضي بقالي 10 ايام إشتغل شويه وبعد كده ترن عليه يديك جرس لكن لا التليفون بيرن ولا لما ترفع السماعه تلاقي في حراره والسنترال مش عايز يحل إيه العمل حضرتك وروحتلهم كذا مره يقولي مدام بيرن يبقى فيه حراره المشكله مش عندي . أقوله يابيه بيرن في تليفونك أه لكن عندي مفيش لارن ولا حراره . بجد قرفت

إجابة الخبير: حسام حيدر

حسام حيدر

خبير أصلاح منازل

دعني أخبرك عزيزي العميل أنه في هذه الحالة و عند تأكد موظف الاتصالات من وجود حرارة في الخط الخاص بكم فانه بالتأكيد العطل سيكون من التلفون و اليك بعض الأشياء التي يجب أن تتفحصها اذاما كانت تحتوي على خلل

1.قم بفخص الكابل الموصل للهاتف اذا كان بحالة جيدة او قم باستبداله اذا تبين لك انه يحتوي على خلل معين

2.قم بتفقد السلك الواصل بين التلفون و السماعة فقد يكون تالف

3.قم بتفقد مقبس ال rg الخاص بالكابل الوصل بالهاتف

4. قم بتفقد الهاتف اذا كان يحتوي على حجارة و انا فارغة