دكتور الشريعة

اا

مساعدة الخبير: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع دكتور الشريعة عليها قبل أن أقوم بإيصالك به؟
لو مصاريف البيت تصرفوا ومعرفش تصرفوا فين بس أنا قلت لأبويا إني جبتهم لغرض معين ودا محصلش بس عملت كده عشان ميزعلش ولا يغضب من الإستهتار وأنا عايز اصلح غلطتي وأتوب فلازم أرجع لأبويا وأعتذرله وأعترف بكده ولا لا و لو تبت من غير ما أقوله عادي مع إني قلقان ان يحصل زعزعة في الثقه بينا وشكرا

إجابة الخبير: الدكتور محمد عودة

الدكتور محمد عودة

دكتورشريعة

الحمد لله، والصلاة والسلام على رسول الله، وعلى آله وصحبه ومن والاه، وبعد: اعلم رحمك الله أنه يحرخ عليك أن تصرف المصروف بغير ما وضعه لك الأب فعليك التوبة وإخبار والدك، وتوكل على الله وإذا صدقته فلن يخونك.
والله تعالى أعلم وأحكم.