Doctor

Pain reliever for kidney stone or kidney infection

إجابة الخبير: الدكتور عبد الرحمن الاسمر

الدكتور عبد الرحمن الاسمر

طبيب

treatment for stone
kidny stone caused mainly from dehedration and salt in food so must drink alot of water and decrease salt in food and take ibuprofen as analgesia to decrease pain and tamsulosin act on ureter to release stone and cystone to dissolve stone if associated by fever take ciprofloxacin
diagnosis
exam by doctor and ask for make urine analysis for stone and cbc and esr for inflamation can do also us on abdomen and x ray
symptoms
  • pain on micturation
  • pain on abdomen
  • pain refered to back and legs
  • burning sensation
  • blood in urine

advice
take medication as illustrated above