Doctor

HI SIR, I AM MIGRAINE PATIENT AND I SEARCHING...

HI SIR, I AM MIGRAINE PATIENT AND I SEARCHING MEDICINE FOR THIS WHICH IS BEST MEDICINE FOR MIGRAINE??

إجابة الخبير: الدكتور عبد الرحمن الاسمر

الدكتور عبد الرحمن الاسمر

طبيب

treatment of migraine
its atype of headache felt as throbbing on one side of the head no definit cause bit some risk factors as oral contraceptive pills and food and insomnia and stress treatment need analgesia as triptan or amigrane and need to prevent attack nifadepine or tca
symptoms
  • photosensivity
  • pain on one side of head
  • double vision
  • paralysis or weakness
  • vomiting

diagnosis
need exam by doctor and exclude other cause ad cbc for anemia and b 12 and ct or mri on head and eye examination
advice
take medication as illustrated above