استشارات الحب و الزواج

انا بحب واحده جدااا فوق ما تتخيلى بقالنا ٦ سنين مع...

انا بحب واحده جدااا فوق ما تتخيلى بقالنا ٦ سنين مع بعض وهي كمان كانت بتقولى أنها بتحبني اوي حصل بينا مشاكل كتير قبل كدا وانى معارض فكره شغلها لعده اسباب وناس حاولت توقع بينا كزا مره بس انا عشان بحبها ولقتها بتحب شغلها خلاص خليه فيه ودي حياتها الشخصيه بردو وااكلمنا وقولتلها انى عندي استعداد اتغير عشانها وفعلا اقسم بالله اتغيرت عشانها وكان عندى استعداد اتغير اكتر والله حتي لو كنت وحش قبل كدا وعملت حاجات تضايق ويمكن الحاجات دي ماثره لحد دلوقتي وهي بردو غلطت نفس الغلطاات دي بس هي مره واحده اتقفلت منى ومبقتش عايزانى وعملتلى بلوك على كل حاجه قولت يمكن شايفه انى مش بحبها روحت رايح متقدم لابوها واتحايل عليها وعلى امها وخليت خواتي يكلموها وصحابي إلى تعرفهم كلموها وهي نفس الكلام بردو مش عايزاني ومخنوقه ومش عايزه تكمل انا والله بحبها جدا ومبقتش عارف اعمل ايه نفسي اعملها اى حاجه تثبت انى عايزها ومحدش مالى عينها غيري ممكن تساعديني هي بتحبك اوي

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

من الضروري وجود سبب قوي جعلها ترفضك وتنهي هذه العلاقة التي بينكم إن طلبك ليدها تصرف سليم ويثبت حسن نيتك لها ولكن عليك أن تعرف بشتى الطرق السبب لهذا الرفض فمن غير المنطقي رفضها لك يعد كل هذا الحب وبلى سبب واضح حاول أن تعرف السبب بشتى الطرق لتتمكن من حل الموضوع