Doctor

Sir, I have been suffering from my skin disease...

Sir, I have been suffering from my skin disease problem for two long years, I am not getting better in any way even after taking a lot of medicine. It is increasing day by day. If you have any suggestions or suggestions on what to do, I would like to ask for your help in relieving me of this problem.

إجابة الخبير: الدكتور عبد الرحمن الشيخ

الدكتور عبد الرحمن الشيخ

طبيب

Could you please specify the type and symptomes of your skin disease correctly to be ansowred the right ansower