انا اخدت ستيرونات قبل ميعاد الدورة ب ٦ ايام بهدف...

انا اخدت ستيرونات قبل ميعاد الدورة ب ٦ ايام بهدف التأخير و معادها جه بس بينزل نقط علي فترات هل دي بيريود؟؟

الرد من العميل

اخدت ستيرونات قبل ميعاد الدورة ب٦ ايام بهدف التأخير و دلوقتي ميعادها بينزل نقط علي فترات و لسة عايزة ااخرها للأسبوع الجاي...هل دي بيريود ؟؟

إجابة الخبير: الدكتورة براءة ابو شاويش

الدكتورة براءة ابو شاويش

طبيب

هل يمكن ان تكون نقاط الدم في حالتكم هي دم الدورة الشهرية ؟
نعم ، من المرجح ذلك . حيث انها قد تكون نزلت الدورة بسبب عدم الانتظام في تناول الستيرونات ، او قد يكون هناك خلل في حساب موعد الدورة الشهرية لديكم
ما هي الآثار الجانبية لإستخدام علاج ستيرونات ؟
  1. الصداع .
  2. الخمول والكسل
  3. الغثيان .
  4. آلام في الثدي .
  5. آلام العضلات .

ما هي موانع إستعمال علاج ستيرونات وسيدولت نور ؟
  1. الحمل
  2. حساسية للدواء .
  3. أمراض الكبد .
  4. أمراض القلب والشرايين الدموية .
  5. نزيف مهبلي

نصيحتنا لكم :
يجب عليكم الالتزام بالعلاج بحسب وصف الطبيب له ، وعدم استعماله لاكثر من 14 يوم

الرد من العميل

انا باخد ستيرونات قرصين الصبح و قرصين بليل بهدف التاخير بس في تنقيط خفيف ينفع اخد قرصين كمان؟؟ يعني ينفع ٦ أقراص في اليوم؟