تفسير الأحلام

حماتي اتوفت منً كم سنة حلمت بيها انها بتصرخ جامد و...

حماتي اتوفت منً كم سنة حلمت بيها انها بتصرخ جامد و بتمسك شعرها بعنف بس شعرها كان طويل و لونه اسود شوية و ناعم بالرغم انه في الحقيقة كان قصير و كله ابيض و كانت بتتكلم عن بنتها و كأني عايزة تقولها الحقي حاجة بسرعة و كانت بتقولها علي بنتها التانية انه في حاجة كتباها باسمها بس حماتي مش عايزة تكتبها باسمها و بتقول لبنتها الاول اللي كانت بتكلمها انها كمان تلحق اخوها و انها ماتعملش حاجةً معينة بس مش واضح في الحلم الحاجة دي استيقظت من النوم و حسيت انه في حاجة عايزة توصلها بس مش فاهمة ايه هي
مساعدة مفسر الأحلام: أرجو أن تشرح الحلم بالتفصيل حتى يعطيك مفسر الأحلام تفسير دقيق ومفصل؟
لا يوجد
مساعدة مفسر الأحلام: هل هناك أي شيء آخر مهم الذي يجب أن يعرفه مفسر الأحلام؟
لا يوجد

إجابة الخبير: تحسين فتحي

تحسين فتحي

مفسر الاحلام

والله اعلم ان رؤيا الميت متعب وحزين او زعلان يعني انه بحاجة ماسة للدعاء والصدقات والاستغفار واي عمل صالح ينفعه في قبره فقد قال صلى الله عليه وسلم (( اذا مات ابن ادم انقطع عمله الا من ثلال علم نافع وصدقة جارية وولد صالح يدعو له )) ورؤيا الفوضى والكركبة في المكان ترمز لعدم الاستقرار وترمز الفوضى للمرض فقد يكون هناك مريض وصحته غير مستقرة فالبيت مثل الجسد في بعض التفاسير , ورؤيا الفوضى في المكان قد تفسر بداخل صاحب الرؤيا فقد يكون مهموم وغير مسقتر وقلق , وقد يكون هناك خلافات اسرية وعدم استقرار , فعليكم بكثرة الاستغفار والدعاء , وعليكم بالدعاء للميت باستمرار ليرتاح في قبره .