تفسير الأحلام

انا حلمت أن انا في مكان غريب وفي حد بيجري وريا ومد...

انا حلمت أن انا في مكان غريب وفي حد بيجري وريا ومد ايدو عليا ومسك جسمي وأنا فضلت اجري وهوا كان راكب عربيه ونزل وفضل يجري وريا كتير وانا دخلت عند ناس معرفهاش علشان يحموني منو وفي الاخر الناس دي طلعوا يعرفوني والبيت ده فيه واحده ست وبنتها وجوزها ميت وطلعو يقربولنا وبعد الحلم ده زعلت انا وجوزي زعل جامد وحسيت أن الحلم ده ليه علاقه

إجابة الخبير: تحسين فتحي

تحسين فتحي

مفسر الاحلام

الهرب في المنام يدل على المخاوف التي تسيطر عليك , وقد تكون تتهرب من بعض الافكار التي تطاردك وتحاصرك , والهرب يعني ايضا عدم الرغبة بالمواجهة , وقد يعني الهرب من شخص يطالبك بحقه , سواء مال او غيره , و الهرب قد يعني ان هنالك احد يتتبع امورك و يسعى الى افساد حياتك و الله اعلم و قد تكون الرؤيا تخويف من الشيطان لك ليشغلك و يدخل الشك الى قلبك و الله اعلم .