تفسير الأحلام

من مدة حلمت حلم اني كنت سايقه عربيتي و شفت علي...

من مدة حلمت حلم اني كنت سايقه عربيتي و شفت علي شمالي بحر ازرق هادي و صااافي لونه ازرق فاتح جدا واضح وضوع الشمس و حتي كنت شايفة الرملة في القاع. و في وسط البحر شجرة كبيرة و جميلة جدا و خضرة خضار زاهي و ورقها كتيير و جزعها بني غامق و كانها لوحه فنيه بالوان زاهيه مبهرة. حسيت في الحلم و قلت لنفسي انا اخيرا وصلت المكان اللي بدور عليه و فرحت جدا. بس كنت بدور ازاي ادخل شمال بالعربيه و اروح البحر دا . ماكنتش لاقيه فاتحة. و الطريق اخدني و طلع بيا علي كبري و بقيت شايفه المنظر من الكبري و حاسة اني ببعد عن المكان. بس قلت مش مهم اكيد في فاتحة بعد كدا و اكيد هاوصل . المهم اني عرفت المكان اللي عاوزاه حتي لو هاتاخر شويه. ارجو التفسير

إجابة الخبير: شوقي العراب

شوقي العراب

مفسر أحلام

ان رؤية القياده بالحلم بالسياره دلالة على الخير و الفرج و الحياه الجديده و ايضا دلالة على انتقال الرائي من حال الى حال افضل , ففى الرؤية قد تكون  الجنة أو المناظر الجميلة من اشجار ورياحين هى الحياة التى يحياها الفرد  من زوجة مخلصة او زوج يتقى الله ، قد تكون الاماكن الجميلة هى الابناء  الصالحين البارين ، وقد تكون الحياة السعيدة الهانئة بلا منغصات , و ايضا دلالة على انتقال الرائي للحياه الجميله و الخيرات و الاخبار الساره القادمة للشخص ايضا و في بعض الاحيان يدل على امورحسنه للشخص .