تفسير الأحلام

السلام عليكم ورحمة اللة وبركاته ارجو تفسير حلمى...

السلام عليكم ورحمة اللة وبركاته ارجو تفسير حلمى حلمت ان زوجى بيقولى بتاع النور هاتى ٥٠ جنيه وانا مش معيها غير ١٠جنيه وكنت بصلى الظهر عشان ادفع فلوس النور جابت الشنطه وى بفتحها عشان كانى بدور علي فلوس ليقت ظرف مكتوب عليها اسمى وفى اكتر من ماتينت ٢٠٠جنيه اخدت ماتين جنيه واقولته ادفع كل الوصلات بتعات النور واعقدت افكر بالفلوس في الشنطه جات منين وصيحت من النوم وانافرحانه

إجابة الخبير: حمزه سالم

حمزه سالم

مفسر الاحلام

الرؤيا طيبة ان شاء الله فالقرض والمساعدة والتيسير على العباد يدل على الكرم والجود والنفس الطيبة والروح المؤمنة . وتدل على ان من اعطيته القرض يصيب منك خيرا وينال منفعة ويفرج كربه بسببك .وان اله ييسر عليك ويفرج عنك كما قال عليه الصلاة والسلام (من فرج عن مسلم كربة من كرب الدنيا فرج الله عنه كربة من كرب الاخرة )وفيها انك تكون في معية الله ورعايته كما جاء الحديث الصحيح (ما زال الله في عون العبد ما كان في عون اخيه ).