الزواج و الإرشاد الأسري

والدى توفى منذ 7سنوات وكان أب عصبى فى المعامله...

والدى توفى منذ 7سنوات وكان أب عصبى فى المعامله رحيم من جواه لكن كان بيصدر عصبيته اكتر وكنت أنا الطفل الاخير بفارق 6سنوات عن الولد اللى قبلى وعصبية والدى كانت عامله نوع من التفكك الأسرى والخوف داخل البيت وانا كنت يواجه دا بصورة أكبر بحكم انى الطفل الاصغر دا خلق حاجات كتيرجوايا انا مش فاهمها لحد دلوقتى ولا عارف حتى افهمها

إجابة الخبير: رشا عمر

رشا عمر

دكتورة نفسية

 تفضل بطرح استفسارك وتحديد مشكلتك بدقة وشرح ما تمر به لأتمكن من الرد عليك والتشخيص المناسب للحالة وبناء عليه تقديم الارشات المناسبة علما بأنك متواجد في قسم الاستشارات النفسية