استشارات الحب و الزواج

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته انا بنت عمري 27...

السلام عليكم ورحمة الله وبركاته انا بنت عمري 27 سنه اخر سنه طب بشري من سنه تقدملي زميلي في الكليه من نفس الدفعه جاب امه وعمته وقاموا بخطبتبي وبعد كم شهر جاء ابوه واتفق مع ابويا لكن نحنا من العادات عندنا لازم يعمل حاجه رسميه اكثر من كدا مثلا يلبس دبل او حاجه ثانيه ودلوقتي ليه سنه ماعملش حاجه وبحكم كورونا تأخرنا وابوه مش موافق الا ياخذ شهادته هل من حقي احكي معاه واقولوا تعال اعمل حاجه رسميه او خلاص نمشي علي رأي ابوه ..من كم اسبوع راح اتكلم مع ابوه وقالوا اسكت انا اعرف اعمل ايه ....الصراحه حايره واحنا نخلص امتحانات في 10

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

انتظري لحين إنتهاء الاختبارات فالوقت غير مناسب لفتح مثل هذا الموضوع في هذا الوقت اصبري قليلا وبعد الامتحانات بإمكانك السؤال عن ما سيحدث بعد ذلك