استشارات الحب و الزواج

سلام عليكم ازيك دكتوره انا استفدت منك كتير اوي و...

سلام عليكم ازيك دكتوره انا استفدت منك كتير اوي و ليكي فضل كبير عليا انا حاليا مرتبطه بشخص وبنحب بعض من سنه ونص و داخلين علي مشروع زواج بس المشكله ان سني ٤١ سنه و مطلقه لم يسبق لي الأنجاب و هوا سنه ٣٣ و مطلق و عنده طفل هوا لان شكلي اصغر منه فمهتمش بفرق السن بس انا حاليا بعد ما كانت الدوره الشهريه منتظمه عندي قطعت دا اول شهر و قريت ان الي مأنجبتش قبل كدا الدوره بتقطع عندها بسن مبكر. نفسيتي حاليا سيئه جداااا لأني كنت بحلم اكون ام و مش مهتمه بالزواج اوي أد ما مهتمه اكون ام يمكن لان تجربتي السابقه كرهتني بالجواز و بالرجاله حسه ان ربنا مش كاتبلي اكون ام انا حكشف عند دكتورة نسا و لقيت ان الانجاب بقي مستحيل حصارح حبيبي و انسحب و متجوزش هوا أب وظروفه المادية صعبه اوي بس من حقه ينجب تاني و اكيد عمري ماحكون سعيده في زواج حسه فيه بالنقص و اني مقدرش اخلف نفسيتي محطمه جدا مع اني دعيت ربنل كتير اكون ام بس شكله مش مكتوبلي و الحمد لله على كل حال عايزه رأي حضرتك

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

عزيزتي يجب أن تجعلي إيمانك بالله كبير اولا لا تحرمي نفسك من الزواج صارحيه بما حصل معك واتركي له حرية الخيار وبما أن لديه أطفال فعدم إنجابك لن يسبب له مشكلة ولى تنسي العدد الكبير من النساء اللواتي أكرمهم الله تعالى مع قول جميع الاطباء بأنهم لن يتمكنوا من الإنجاب ومشيئة وكرم الله تعالى جعلتهم أمهات لا تيأسي وصارحيه وأستشيري أكثر من طبيب وتوكلي على الله تعالى ولى تنسي الصدقة الصدقة المستمرة فالصدقة والدعاء والاستغفار اذا داومت عليهم مع اليقين برحمة الله وإستجابته سوف تنجبين ويكرمك الله لا تجعلي اليأس يدخل قلبك سيدتي وتزوجي وعيشي برحمة رب العالمين
نتمنى لك التوفيق

الرد من العميل

الف شكر ربنا يجازيكي خير كتر خيرك ربنا يسعدك و ينولك كل ما بتتمني

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

عفوا ونحن دائما في خدمتكم