تفسير الأحلام

حلمت من فتره طويله بس الحلم مش راضي يروح عن بالي،...

حلمت من فتره طويله بس الحلم مش راضي يروح عن بالي، منتخب في بيت عمي وكان في فرح بس مش شايف العروسه مين او تفاصيل، واخواتي كانوا معايا، بعدها اخواتي مشينا وفضلت انا واقفه مع بنات عمي واحده فيهم عماله تضايقنى وتقرص فيا وانا نفسي امشي مش عارفه وبعدين جت جنازه، مش باين غير التابوت بس، بعدها مشيت
مساعدة مفسر الأحلام: أرجو أن تشرح الحلم بالتفصيل حتى يعطيك مفسر الأحلام تفسير دقيق ومفصل؟
وحلم تاني قريب جدا شوفت حمامه بتتحول لشخص لابس تاج وكأنه ملك ولابس زي عبايه الملوك علي جسمه وانا بركع قدامه وبيلبسني تاج، انا انسه
مساعدة مفسر الأحلام: هل هناك أي شيء آخر مهم الذي يجب أن يعرفه مفسر الأحلام؟
،،

إجابة الخبير: يحيى علاونة

يحيى علاونة

مفسر احلام

تدل هذه الرؤيا على مناسبة سعيدة في بيت عمك إن شاء الله تعالى, وتدل الرؤيا على محبتك لبيت عمك وعلى حسن الصلة معهم, وتدل الرؤيا على بشارة خير وسرور, جزء إبنة عمك قد يدل على وجود عتب ولوم بينك وبينها, الجنازة تدل على الأجر وعلى عمل صالح تعملينه وتنالين به الأجر والثواب من الله عزوجل, الحمامة تدل على الرجل الصالح وسجودك له يدل على الطاعة وتدل الرؤيتين على زوج صالح ترضين دينه وخلقه يرزقك الله تعالى إياه, التاج يدل على الزوج الفاضل وقد يكون حافظا لكتاب الله عزوجل.