تفسير الأحلام

حلمت ان أختي وهي متزوجه شرت شوكولاته وبعدين ان...

حلمت ان أختي وهي متزوجه شرت شوكولاته وبعدين ان قولت هتشرتريلي واحده بس هيا زوقتني من قطعة الشيكولاته بتاعتها وكلناها سوه وكان طعماها جميل جدا

إجابة الخبير: تحسين فتحي

تحسين فتحي

مفسر الاحلام

الشكولا و الحلويات في المنام محمودة باذن الله تعالى فهي تفسر في المناسبات السعيدة التى تدخل على اهل البيت و تدخل عليهم السرور و تسعد قلوبهم وتفرحهم عن قريب ان شاء الله تعالى . و تدل على الاخبار السعيدة التى تحمل معها البشارات و المسرات و الهناء و تفرح الاهل و الاقارب باذن الله تعالى . و قد تدل على التوفيق و النجاح و الانتقال الى حال سعيدة و دخول السرور و الفرح الى القلوب باذن الله تعالى . فقد تزف اليكم البشارات الحسنة و السعيدة ان شاء الله تعالى .