تفسير الأحلام

حلمت انه ابني كان بيعيط بالبيت في البيت عايز حاجه...

حلمت انه ابني كان بيعيط بالبيت في البيت عايز حاجه مش عارف ايه هيا وبعدين كان بيطلع الشارع ويرجع وعمه كان موجود بالبيت مش عارف قله ايه طلع وكان بيبكي بالسوق وسط ناس كتير وانا سمعت وقعدت انده عليه وقربت من الصوت وفجأه انقطع البكاء و لا شفت ابني قعدت ادور بكل مكان ولا خليت مكان ما حته وانا ادور وانده باسمه وابكي وادور وكان شكله لابس فناله تبع الجيش وهوا عمره لسه ٥ سنين وصحيت انا مقبوض قلبي وحاسس انه كنت ببكي وانا بنده وادور عليه ابني اسمه محمد
مساعدة مفسر الأحلام: أرجو أن تشرح الحلم بالتفصيل حتى يعطيك مفسر الأحلام تفسير دقيق ومفصل؟
تمام كده كل حاجه
مساعدة مفسر الأحلام: هل هناك أي شيء آخر مهم الذي يجب أن يعرفه مفسر الأحلام؟
لا

إجابة الخبير: يحيى علاونة

يحيى علاونة

مفسر احلام

تدل هذه الرؤيا على محبتك وعلى خوفك وحرصك عليه, وتدل الرؤيا على محبة أخوك لإبنك, البكاء يدل على الفرج القريب من الله تعالى لك ولإبنك, وقد تدل الرؤيا على تخوفك على ابنك من أمور الدنيا, وما رأيت لا يعدو كونه حديث نفس سببه خوفك على ابنك, لباس الجيش يدل على الرعاية والعناية لإبنك من الله تعالى وعلى حفظه له, والإنسان يربي أبناءه تربية حسنة ويتوكل على الله تعالى في حفظهم ورعايته قال تعالى(وَأَنَّ هَٰذَا صِرَاطِي مُسْتَقِيمًا فَاتَّبِعُوهُ ۖ وَلَا تَتَّبِعُوا السُّبُلَ فَتَفَرَّقَ بِكُمْ عَن سَبِيلِهِ ۚ ذَٰلِكُمْ وَصَّاكُم بِهِ لَعَلَّكُمْ تَتَّقُونَ)