تفسير الأحلام

السلام عليكم حلمت أني ماشيه ف الطريق ويوجد عربيات...

السلام عليكم حلمت أني ماشيه ف الطريق ويوجد عربيات وفيها ناس يحاولون قتلي وبكل مره بابا ينقذني وفي أخر مره شوفت شبه قنبله وواحد بيحطها بظهرى وبابا لحقني ودخلت جريت لراجل عنده سوبر ماركت وقولتله عايزه قنبله في ناس بيحاولوا يقتلوني وأنا عايزه أقتل اللي شوفته كان هيقتلني قالي أنا معنديش منها وأعد يكلم معايا وأنا ذي اللي سانده ع لبانه لبن ولبسه كوتش ابيض عماله اقلع والبس فيه ورحته وحشه جدا وكله عمال يبصلي بسبب ريحته ومامتي كانت اعده ع الكنبه واعدت اقولها هتفضلي كدا لحد امتا وانا بقولك انهم كانوا هيقتلوني

إجابة الخبير: يحيى علاونة

يحيى علاونة

مفسر احلام

تدل رؤية الطريق على الدنيا, القتل هنا يدل على الإستغابة والنميمة وعلى أمر يخص المعيشة, الناس السيئين يدلون على الإساءة وعلى الغدر, القنبلة تدل على إناس يحبون زرع الفتن وقد تدل على خوفك من أمر ما, الكوتش يدل على المشي والسعي في العمل الصالح وقد يدل شكل الكوتش السيء على نقص في العمل الصالح او التقصير فيه وقد يدل على زوج غير صالح قال تعالى(وَمَنْ أَرَادَ الْآخِرَةَ وَسَعَىٰ لَهَا سَعْيَهَا وَهُوَ مُؤْمِنٌ فَأُولَٰئِكَ كَانَ سَعْيُهُم مَّشْكُورًا)