استشارات الحب و الزواج

انا عملت كذا علاقه جسديه مع اكثر من شاب و اتغيرت و...

انا عملت كذا علاقه جسديه مع اكثر من شاب و اتغيرت و تبت و بطلت و دلوقتي بحب واحد و خلاص هنتجوز و هو سالني كذا مره انا عملت حاجه ولا لا و انا بنكر تنصحيني اتكلم و لا انكر و ابدا من جديد معاه و خلاص

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

طبعا لا تخبريه اشي مهما اوحى لك بأنه رجل متفهم ومنفتح لا تخبريه فقد ستر الله عليك لا تفضحي نفسك ولى تخبريه ولى تسأليه انت ايضا عن ماضيه

الرد من العميل

انا لمحت ان الماضي بتاعي مكنش احسن حاجه بس انكرت انو كان ف علاقه بس هو ف واحد صاحب صاحبو من الي كنت عامله معاهم العلاقه و خايفه يعرف بطريقه او اخرى ماذا افعل

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

اغلقي على هذا الموضوع ولى تقومي بإخباره ولى أعتقد بأن الشاب قد تكون لديه الجرأة ليوقع نفسه بمشاكل هو بغنى عنها لو كان يريدك ما تركك تذهبي لغيره لذا لن يستفيد أي شيء من إخباره