Translator

Well done Paul Merson. Only a true friend would...

Well done Paul Merson. Only a true friend would step up like that My wife just said that Razor Ruddock was me up to several years ago. Drinking and taking all sorts of shit acting like life was a party where I was constantly off my face. That was my life for over 3 decades. Can't believe the journey I've been on. Hope Ruddock sorts himself out You can't trust the common sense of the British people. It was them that voted @stevebrookstein winner of X Factor This is my all-time Arsenal Premier League winners team - who would you pick? https://t.co/rMnJDrMPoj #bbcfootball via @bbcsport ترجمه من الانجليزيه الى العربيه ترجمه حسب السياق

إجابة الخبير: Ahmed Mounir

Ahmed Mounir

Translator

احسنت بول ميرسون. فقط الصديق الحقيقي سيفعل ذلك.. هكذا قالت زوجتي للتو أن رازور رادوك فعل معها ذلك قبل عدة سنوات.
كان الشرب وتناول الاشياء القذرة والتصرف وكان الحياة حفلة . كانت تلك حياتي لأكثر من 3 عقود. لا أستطيع أن أصدق المرحلة التي كنت فيها.
أمل رودوك ان يفهم
لا يمكنك أن تثق باحساس اللشعب البريطاني.
هم هم الذين صوتوا ل stevebrookstein الفائز بـ X Factor
  هذا هو الفريق الفائز بالدوري Arsenal Premier League - من تختار؟