Translator

Putting aside any game that won us a trophy , like...

Putting aside any game that won us a trophy , like cup finals or title clinching games what is your favourite Arsenal victory of all time ? This was mine closely followed by the next one ترجمه من الانجليزية الى العربيه

الرد من العميل

Putting aside any game that won us a trophy , like cup finals or title clinching games what is your favourite Arsenal victory of all time ? This was mine closely followed by the next oneترجمه من الانجليزية الى العربيه

إجابة الخبير: Ahmed Mounir

Ahmed Mounir

Translator

،بغض النظر عن اي مباراة فازت بالكاس ، مثل نهائيات الكأس أو مباريات انتزاع اللقب
ما هي افضل انتصارات ارسنال لديك؟ كان هذا اقرب الي ويليه المرحلة الثانية

الرد من العميل

اشكرك ياخي على توضح والاجابه الاكثر والمفيده الف الف شكر

الرد من العميل

جزاكم الله خير

إجابة الخبير: Ahmed Mounir

Ahmed Mounir

Translator

على الرحب والسعة، سررنا بالاجابة على استفساركم

إجابة الخبير: Ahmed Mounir

Ahmed Mounir

Translator

على الرحب والسعة، سررنا بالاجابة على استفساركم