استشارات الحب و الزواج

هو ممكن واحد يحب واحده من خلال الإنترنت يعني من...

هو ممكن واحد يحب واحده من خلال الإنترنت يعني من تعارفهم علي الفيس او كده لكن عمرهم ماتقابلوا ولا شافوا بعض ابدا وبعيدين عن بعد خالص .والشخص اللي بيحب يفتكر كلامه مع شخص تاني واللي قاله ليه ويتخيل هيعمل له اي كده بيحبوا مع أنه مشافوش ابدا كله نت بس ؟ . وهل ممكن واحد يعجب بحد عشان هو بس ع نياته مش عارف الدنيا واي اللي بيحصل فيها وكيف يتعامل مع الناس بس مش طيب فيه لئم برضه .

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

العلاقات على الانترنت ليست علاقة واقعية وفي الغالب فإنها تفشل أو يكون هناك أحد الطرفين يكذب على الطرف الاخر لذا تبني أوهام على علاقة مثل ذلك بعد لقائك بها بشكل مباشر قرر فقد تتغير نظرتك بعد اللقاء بشكل كامل