تفسير الأحلام

عزيز لفضه شوم.........ينقال غير اوقات الفرج.

الرد من العميل

الو

الرد من العميل

نبي الاجابه ع اللغز هذا

الرد من العميل

اسماء عزيز لفضه شوم.........ينقال غير اوقات الفرج.

الرد من العميل

شنو الاسم المطلوب؟

الرد من العميل

وشكرا

إجابة الخبير: معن البلوشي

معن البلوشي

خبير الالغاز

الدعاء
حيث ان المقصود بالعزيز لفضه شوم لان الداعي يلجا للدعاء للوصول الى المقصد والمراد وينقال غير اوقات الفرج لانه مآل ومراد من يحس بالضيق من العيش والظروف الصعبة وتمني الخير والسعادة وفك الكرب .

الرد من العميل

هلا

الرد من العميل

حلمت انه جايه حبيبتي ومعاها اختها في حوشي زياره المراتي بعد شويه من وقت الزياره خشت حبيبتي الدار النوم بتاعي فتحت الدولاب بتاع مراتي وتمت تاخذ في الفساتين بتاع مراتي وتحرق في الاكمام بتاع الفساتين بالولاعه وبعدها انا خشيت وراها وشفت اللي ادير في هيا ومقدرتش اندير شي وبعدها نضت

الرد من العميل

ماهو التفسير

إجابة الخبير: محمد سليمان

محمد سليمان

مفسر الاحلام

هذه الرؤية تحذيرية لك بان علاقتك مع حبيبتك ستسبب فتنة لك في حياتك الزوجية وستخرب امور بيتك لان النار فتنة قد تتسبب بمشاكل زوجية

الرد من العميل

شكرا ع التفسير

إجابة الخبير: محمد سليمان

محمد سليمان

مفسر الاحلام

عفوا