محامي

شكرا علي اجابات حضرتك انا عندي كشف حساب لبابا...

شكرا علي اجابات حضرتك انا عندي كشف حساب لبابا المتوفي عايزه اثبت انه مزور كل ايصالات السحب متسريله200008 اتنين مليون ورقم وبيتعاد م1992 حتي2000هل معني ده ان الترقيم يومي بس الارقام ملخبطه بمعني رقم ايصال 2000052في 3يونيوواخربرقم 2000030 في 25يونيو معني كده انه ممكن ايصالين برقم واحد لعملاء مختلفين في اسبوع او شهر واحد و هل ده صح وهم بيدعوا ان ده قبل الفلكس

الرد من العميل

اريد الاستفسار عن هل لازالت موجوده الدفاتر زي دفتر الاستاذ والسجلات بجانب الحاسب الالي اقدر اطلب من المحكمه الزام البنك بتقديمهم وايه هي مادة القانون التي تحوي هذا لان البنك ينكر

الرد من العميل

لا وصلني وانا حتكلم معاه

إجابة الخبير: أحمد حوامده

أحمد حوامده

خبير مالي

حسب القانون الساري في البنك المركزي المصري يجب الاحتفاظ بالمستندات والوثائق لمدة كحد ادنى 5 سنوات مالية من تاريخ الركة، وبما ان الوثائق التي تسأل عنها عمرها يقارب 24 عام فقد يكون البنك قد اتلف هذه المستندات.
حتى لو صدر حكم قضائي بتوفرها يمكن للبنك التعذر بإتلاف هذه الوثائق.

الرد من العميل

والدفاتر والسجلات زي دفتر الاستاذ المتسجله فيها الحركات دي هل تدشت والبنك المركزي وارشيف الميكروفيلم له و للفروع

إجابة الخبير: المحامي محب حسن

المحامي محب حسن

محامي

بخصوص الرد علي استفسارك فانه عليك مراجعة الاجابة عليه عبر هذا اللينك والذي شرفتنا بطرح السؤال عليه في مرة سابقة .
الرابط هو :
من اجل الاطلاع على الرد - اضغط هنا