Auto Mechanic

What

إجابة الخبير: Mohamed Saleh

Mohamed Saleh

Mechanical Engineer

لكي اتمكن من اجابتك يرجى التكرم بتوضيح المشكله في سيارتك.

الرد من العميل

I don't know Arabic please send in English

الرد من العميل

Radiator is leaked and there is no water

إجابة الخبير: Mohamed Saleh

Mohamed Saleh

Mechanical Engineer

[removed]// <![CDATA[window.dicnf = {};// ]]>[removed][removed]// <![CDATA[(function(){/* Copyright The Closure Library Authors. SPDX-License-Identifier: Apache-2.0 */ function aa(a){var b=0;return function(){return b>>0),ca=0,da=Date.now||function(){return+new Date};var ea=Array.prototype.forEach?function(a,b){Array.prototype.forEach.call(a,b,void 0)}:function(a,b){for(var c=a.length,d="string"===typeof a?a.split(""):a,e=0;ee?encodeURIComponent(ya(a,b,c,d,e+1)):"...";return encodeURIComponent(String(a))}function O(a,b,c,d){a.a.push(b);a.b[b]=xa(c,d)} function Aa(a,b,c){b=b+"//pagead2.googlesyndication.com"+c;var d=Ba(a)-c.length;if(0>d)return"";a.a.sort(function(m,r){return m-r});c=null;for(var e="",h=0;h=k.length){d-=k.length;b+=k;e=a.c;break}a.f&&(e=d,k[e-1]==a.c&&--e,b+=k.substr(0,e),e=a.c,d=0);c=null==c?g:c}}a="";null!=c&&(a=e+"trn="+c);return b+a} function Ba(a){var b=1,c;for(c in a.b)b=c.length>b?c.length:b;return 3997-b-a.c.length-1};function Ca(){var a=void 0===a?L:a;this.b="http:"===a.location.protocol?"http:":"https:";this.a=Math.random()}function Da(){var a=P,b=Q.google_srt;0<=b&&1>=b&&(a.a=b)}function Ea(a,b,c,d,e){if((d?a.a:Math.random())<(e||.01))try{if(c instanceof N)var h=c;else h=new N,D(c,function(f,l){var k=h,m=k.h++;f=xa(l,f);k.a.push(m);k.b[m]=f});var g=Aa(h,a.b,"/pagead/gen_204?id="+b+"&");g&&H(t,g)}catch(f){}};var R=null;function Fa(){var a=t.performance;return a&&a.now&&a.timing?Math.floor(a.now()+a.timing.navigationStart):da()}function Ga(){var a=void 0===a?t:a;return(a=a.performance)&&a.now?a.now():null};function Ha(a,b,c){this.label=a;this.type=b;this.value=c;this.durati 0};var S=t.performance,Ia=!!(S&&S.mark&&S.measure&&S.clearMarks),T=function(a){var b=!1,c;return function(){b||(c=a(),b=!0);return c}}(function(){var a;if(a=Ia){var b;if(null===R){R="";try{a="";try{a=t.top.location.hash}catch(c){a=t.location.hash}a&&(R=(b=a.match(/\bdeid=([\d,]+)/))?b[1]:"")}catch(c){}}b=R;a=!!b.indexOf&&0<=b indexOf("1337")}return a}); function Ja(){var a=Q;this.b=[];this.c=a||t;var b=null;a&&(a.google_js_reporting_queue=a.google_js_reporting_queue||[],this.b=a.google_js_reporting_queue,b=a.google_measure_js_timing);this.a=T()||(null!=b?b:1>Math.random())}function Ka(a){a&&S&&T()&&(S.clearMarks("goog_"+a.label+"_"+a.uniqueId+"_start"),S.clearMarks("goog_"+a.label+"_"+a.uniqueId+"_end"))} Ja.prototype.start=function(a,b){if(!this.a)return null;var c=Ga()||Fa();a=new Ha(a,b,c);b="goog_"+a.label+"_"+a.uniqueId+"_start";S&&T()&&S.mark(b);return a};function La(){var a=U;this.h=P;this.b=null;this.j=this.f;this.a=void 0===a?null:a;this.c=!1}function Ma(a,b,c,d){try{if(a.a&&a.a.a){var e=a.a.start(b.toString(),3);var h=c();var g=a.a;c=e;if(g.a&&"number"===typeof c.value){var f=Ga()||Fa();c.durati l="goog_"+c.label+"_"+c.uniqueId+"_end";S&&T()&&S.mark(l);!g.a||2048[removed][removed]// <![CDATA[vu("https://securepubads.g.doubleclick.net/pcs/view?xai\x3dAKAOjsvPI2Iqb1hMExGloNl-2HZZKsVCx1zM0aAuask5bg7D4_weby6w1WMnNh-zjSYHlIF4WH1VLx9IHOcpRNpOofNCXSf_oktxkrFBqbzquj3DrqcY9_UldOq9RDGDENYdou3UnlTkBumSohQ84e2aGa2gPZOzYqyR7Fp5AkjktjYIXozZwvMh8-wHeN7ah-atopWiR0lRdBkgenGEFD8zCIOvOO66OJndXSX2zduA2R81qmlTygn9iDllZPXQJJnKFzp7RfNSMI2ks5cN46337iAN\x26sai\x3dAMfl-YTUXX0dYABFaUbW2AMVH-YGlhW286e1a2sz-iDtQMwJGDcCxRM9DqMZFAfn4Ia110Z2zCihlvYowR7CFvkKlXYZRvDmP882TXYwvG02M7CL\x26sig\x3dCg0ArKJSzFR6TUpRD6rzEAE\x26urlfix\x3d1\x26adurl\x3d")// ]]>[removed]

The main reason for radiator failure is a coolant leak, which can lead to the cooling system failing.

If the coolant has not been checked or topped up properly, the radiator, hoses and hose connections will become clogged and begin to rust. Over time, such corrosion will cause small holes or ‘pinhole leaks’ to develop in the car radiator. This will result in engine coolant loss, and a need for car radiator repair – or even the complete replacement of your radiator.

K-Seal will permanently car radiator leaks

<!-- MULTIPROGRAM v1.0.0 -->[removed]// <![CDATA[var kvBidObject={kvMap:JSON.parse('{"amznbid":["amp_wwkxs0"],"amznhost":["https://aax-us-east.amazon-adsystem.com"],"amzniid":["IkLbujcvabNxQafExV-DmN4AAAFxSWJO1AEAAAzHASuZlIs"],"amznp":["zbzdvk"],"amznsz":["300x250"],"bucket":["15"],"coppa":["false"],"format":["amp"],"language":["en"]}'),url:"https://www.wikihow.com/Seal-a-Leaking-Radiator",bidType:"openAuction",cv:"v2.0.0"};function _apstagRenderCallback(a){for(var e=window,n=0;n<5;){if((e=a.ampEnv?window:e.parent).apstag)try{n=5,e.apstag.renderImp(document,"IkLbujcvabNxQafExV-DmN4AAAFxSWJO1AEAAAzHASuZlIs",a)}catch(a){}n++}}function _isAmp(){return window.AMP_CONTEXT_DATA&&"AMP-AD"===window.AMP_CONTEXT_DATA.tagName}if(kvBidObject.ampEnv=_isAmp(),kvBidObject.ampEnv){var apstagUrl="//c.amazon-adsystem.com/aax2/apstag.js",s=document.createElement("script");s. _apstagRenderCallback(kvBidObject);// ]]>[removed]
[removed]// <![CDATA[{"transport": {"beacon": true, "xhrpost": false},"requests": {"ampeos": "https://pagead2.googlesyndication.com/pcs/activeview?xai=AKAOjstHLuiTnbgE1no8hLz3ls5N_seKiuvOmGmKg0yseUdNd8gS9XO8efDt-60km2TtBeN8wznNXxGfXiE_vk6SkblvcEQzaFW3fAGKSX90Un0&sig=Cg0ArKJSzDf8vXqQ5lMUEAE&id=ampeos&o=${elementX},${elementY}&d=${elementWidth},${elementHeight}&ss=${screenWidth},${screenHeight}&bs=${viewportWidth},${viewportHeight}&mcvt=${maxContinuousVisibleTime}&mtos=0,0,${maxContinuousVisibleTime},${maxContinuousVisibleTime},${maxContinuousVisibleTime}&tos=0,0,${totalVisibleTime},0,0&tfs=${firstSeenTime}&tls=${lastSeenTime}&g=${minVisiblePercentage}&h=${maxVisiblePercentage}&pt=${pageLoadTime}&tt=${totalTime}&rpt=${navTiming(navigationStart,loadEventStart)}&rst=${navTiming(navigationStart)}&r=de&isd=${initialScrollDepth}&msd=${maxScrollDepth}"},"triggers": {"endOfSession": {"on": "visible","request": "ampeos","visibilitySpec": {"reportWhen": "documentExit","selector": ":root","visiblePercentageMin": 50}}}}// ]]>[removed]

إجابة الخبير: Mohamed Saleh

Mohamed Saleh

Mechanical Engineer

The main reason for radiator failure is acoolant leak which can lead to the cooling system failing.

If the coolant has not been checked or topped up properly, the radiator, hoses and hose connections will become clogged and begin to rust. Over time, such corrosion will cause small holes or ‘pinhole leaks’ to develop in the car radiator. This will result in engine coolant loss, and a need for car radiator repair – or even the complete replacement of your radiator.