دكتور الشريعة

السلام عليكم ورحمه الله وبركاته.انا حصلت بيني وبين...

السلام عليكم ورحمه الله وبركاته.انا حصلت بيني وبين اخ مسلم في الشارع وهو سواق وانا تبع كارتة الحكومة وليا سلطت المخالفات وحصلت مشادة بينه ومابينه و اح حالف طلاق اني مقدرش اعمله حاجه عافية يعني .روحت رادد عليه ساعة غضب وجهل مني وقولت عليا الطلاق انا كمان لانا كاتبك مخالفة وكتبته فعلا مخالفة .بس أصحاب العربية ناس مسلمة محترمه هل أنا بعد مكتبت المخالفات وبعتها الإدارة .لو روحت بكرة شيلتها إكراما لله العظيم .يبقي عليا ضرر وزوجتي طالق .ارجو الافادة لو سمحتوا

إجابة الخبير: الدكتور اسحاق الحواري

الدكتور اسحاق الحواري

دكتور شريعة

السائل الكريم :
لقد تم الرد علي استفساركم من قبل والإجابة من خلال الرابط التالي:
حكم الرجوع في الطلاق المعلق