تفسير الأحلام

أنا إشتركت بس معرفش التفسير

الرد من العميل

حلمت إن ماما اشترت لنا أنا واختى ٣ اقطم دهب وبتشترلنا كمان ومقسماهم بينى وبين إختى فيهم سلاسل وحلقان وكل حاجه وانى عاوزه أروح احضر فرح فنزلوا معايا يجبولى فساتين ومفيش حاجه نافعه وناس قالتلى خدى فستانى مرضتش أخد حاجه حد اختى جبتلى فستان بمبى كان عندها بس واسع عليها لما أنا لابسته طلع تحفه عليا قولتلى سبحان الله لايق عليكي بالظبط وقبل ملاقى الفستان كنت ماشيه في الشارع بس لبسي عريان قلايت شخص أنا عارفاه فى الحقيقه قاعد روجت هربت من الشارع وامانى تقولى كلميه هريتى ليه منه

إجابة الخبير: كايد محمد

كايد محمد

مفسر الاحلام

اهلا بك لقد تمت الاجابة على سؤالك لمشاهدة الاجابة يرجى الضغط على الرابط في الاسفل
شراء الذهب والثياب