تفسير الأحلام

حلمت إن ماما اشترت لنا أنا واختى ٣ اقطم دهب...

حلمت إن ماما اشترت لنا أنا واختى ٣ اقطم دهب وبتشترلنا كمان ومقسماهم بينى وبين إختى فيهم سلاسل وحلقان وكل حاجه وانى عاوزه أروح احضر فرح فنزلوا معايا يجبولى فساتين ومفيش حاجه نافعه وناس قالتلى خدى فستانى مرضتش أخد حاجه حد اختى جبتلى فستان بمبى كان عندها بس واسع عليها لما أنا لابسته طلع تحفه عليا قولتلى سبحان الله لايق عليكي بالظبط وقبل ملاقى الفستان كنت ماشيه في الشارع بس لبسي عريان قلايت شخص أنا عارفاه فى الحقيقه قاعد روجت هربت من الشارع وامانى تقولى كلميه هريتى ليه منه

الرد من العميل

?

إجابة الخبير: كايد محمد

كايد محمد

مفسر الاحلام

الذهب اما يكون فتنة وشر وبلاء ينزل بالانسان ومحنة كبيرة ويبتعد عن دينه وينشغل بدنياه .لان الذهب يفتن الانسان عن دينه وعن التزامه او يبعده بعض الشيئ عن ذلك . واما يكون فرح وسعادة وغنى وسرور يصيب الانسان . وهذا يعبر بحسب حال الرائي فإن كان ذو خلق ودين والتزام دل على الخير له . وان كان غير ذلك دل على الفتنة والشر,واما شراء الثياب او لبسها واعطاء اختك لها يدل على الزواج ان شاء الله , وقد تدل على مناسبة جيدة وطيبة تكون عندكم وفي اسرتكم ان شاء الله تعالى .