طبيب بيطري

السلام عليكم انا محمد لو سمحت يا دكتور انا عندي...

السلام عليكم انا محمد لو سمحت يا دكتور انا عندي 300فرخه ودي ثالث دوره لكن للاسف المره دي النافق عمال يزيد وانا ماعنديش خبره فيهم ومش عارف اعمل ايه هما في العمر ال14 ولكم جزيل الشكر

إجابة الخبير: الدكتور حسام مرتجى

الدكتور حسام مرتجى

طبيب بيطري

عزيزنا العميل
ارجو منك  استاذ محمد ارسال السؤال مرة اخرى وتوضيح(الاعراض المرضية الظاهرة على الطيور عند حضرتك بشكل دقيق ومعدل النفوق اليومى ايضا) وما هى التحصينات التى اعطيتها للطيور والعلاجات ومستوى درجة الحرارة والتهوية ليتم الرد على سؤالك بأسرع وقت ممكن.