استشارات الحب و الزواج

انا كنت مخطوبه عن حب و الشخص ده بعد الخطوبه كان...

انا كنت مخطوبه عن حب و الشخص ده بعد الخطوبه كان بيشتمني و كان بيقولي الفاظ وحشه اوي وانا عديت كتير اوي و لحد ما جبت اخري و عملت مشكله كبيره عشان شتمني اكتر من كل مره و خاد حاجتو بس بعد كده راجع بعد ٢٠ يوم يقولي مش هسيبك وانا عرفت قيمتك و كلم اهلي كلهم وانا مش حاسه بحاجه كويسه من ناحيته خالص غير اني هتعب ف حياتي ولو اتغير الفتره دي لحد ما نتجوز هيرجع تاني زي ما كان و كمان انا حلمت اني شايله ولد صغير ع ايدي و ٦ اشخاص مديني ضهرهم وانا بعيط و بحسبن عليهم و صحيت لقيت دموعي ع خدي حقيقي و لحد امبارح عمي جابو و قعدني معاه و سمعته و سمعني بس برضو مش حاسه اني عايزه ارجع عشان خايفه اوي ومش عارفه اعمل اي و تايهه اوي

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

بما انك غير مرتاحة اتبعي قلبك واستخيري الله تعالى أكثر من مرة ولى ترضي بالاهانة فقط لاجل أن تتزوجي ابحثي عن من يقدرك ويحبك والاهم من يحترمك فالاحترام هو أساس أي علاقة بين الشريكين اضافة الى التفاهم فيما بينكم فإذا فقد هاذان العنصران من العلاقة فستكون الحياة صعبة بينكم