استشارات الحب و الزواج

لا ادرى استفسارى يخص الشريعة الاسلامية ام لا و لكن...

لا ادرى استفسارى يخص الشريعة الاسلامية ام لا و لكن انا اريد ان اعرف هل تصرفى و قرارى صحيح و لا يعتبر معصية لزوجى او لا ...انا متزوجة من فترة قصيرة و حامل و اخو زوجى هيدخل الجيش و حماتى ارملة و زوجى يريد انا نجلس فترة الجيش مع والدتة لانها تخاف البيات بمفردها و هى لا تعانى من اى امراض الحمد لله بالاضافة ان زوجى كان عندة ظروف و انا كنت قاعدة كذا شهر مع والدتة و دلوقتى انا محتاجة ارجع بيتى اخد حريتى و اظن دة ابسط حقوقى لانى من وقت زواجنا تقريبا ماقعدتش فى البيت غير حاجة بسيطة جدا ف انا اعارض زوجى فكرتة لانى حقيقى محتاجة خصوصية و راحة فى بيتى بعد كل عدم الاستقرار دة و خصوصا ان والدتة صحتها كويسة و مفيش حاجة كبيرة تستدعى اللخبطة دى و هو خايف والدتة تزعل لو ماروحناش عندها الفترة دى و بيقولى مش هسيب امى انا اعمل اية فى المشكلة دى اية الحل؟
مساعدة الخبير: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع دكتور الشريعة عليها قبل أن أقوم بإيصالك به؟
شكرا

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

عزيزتي أطيعي زوجك وأجلسي عند والدته حتى لو كانت بصحة جيدة ولكن الوحدة صعبة جدا وبما أن زوجك يفكر بها فهذا يدل على أنه رجل محترم ولى يجب أن تخافي منه بل عليكي الحفاظ عليه اعتبريها مثل والدتك وتوودي لها فهي فترة وستمضي وبجميع الاحوال أنت بحاجة لمن يعتتي بك بعد الانجاب فأهتموا ببعضكم وأحبوا بعضكم وعليكي أن تشجعيه على ما يريد لا أن تقفي في طريقه لحين عودة أخاه فهذا سوف يعلي من مكانتك قي قلبهم جميعا ويزيد من إحترامهم لك