الزواج و الإرشاد الأسري

هلا

مساعدة الخبير: هل راجعت دكتور نفسي من قبل؟ أو حاولت أي شئ آخر؟
لا
مساعدة الخبير: هل لديك أي معلومة أخرى تريد أن تطلع الدكتور النفسي عليها قبل أن أقوم بإيصالك به؟
والله النفسيه تعبانا

إجابة الخبير: سعيد نبهان

سعيد نبهان

اخصائي نفسي

Welcome
Please, kindly explain your inquiry and we will reply to you as soon as possible.
You can download the Jawab app to follow-up your inquiry updates directly with the expert, and you can also contact :specialized experts in more than 16 sections and majorities. Plus, many other daily topics. You just clicking on this link