استشارات الحب و الزواج

انا بحب شخص بقالي ٧ سنين ولسه مرتبطناش لظروف ماديه...

انا بحب شخص بقالي ٧ سنين ولسه مرتبطناش لظروف ماديه عندو هو حنين وعارف ربنا وبيصلي ومش خاين ولا بخيل معي ف اي حاجه رومانسي جدا وبيخاف عليا جدا بس عصبي اووي ولسانو طويل ف بعض الأحيانا وقت مبيزعلني مبيصالحنيش غير بعده بيوم او اتنان لما بيروق وده عكسي تماما لاني بحب اوووي اني مهونش ع قوادمي وبحب يرضني ف وقته مش يسبني اهدي نفسي وارضي روح وعرفتو اكتر من مره يقول مبعرفش اكون كده غير لما بروقو ودايمن صوتو عالي وعصبي زياده وغشيم ف بعض الأحيان وده مخلني مش عارفه اكمل ولا ابعد انا قدمتلو كتير وضحيت كتيررر واسحملت كتير وجبت أخرى اعمل ايه ملحوظه هو دايمن يتأسف وبعتزر كتير وبيحاول يتغير بس شوي وبيرجع لطبعتو

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

عزيزتي الشخص العصبي ليس شخص سيئ بل على العكس له ميزات كبيرة فهو طيب القلب حنون لا يحمل الاحقاد ابدا كل ما عليكي فعله معه هو السكوت وقت غضبه ومناقشته بالموضوع بعد ان يهدأ بكل هدوء اما بالنسبة لموضوع العلاقة الطويلة فيجب ان يأخذ خطوة في سبيل تطوير هذه العلاقة ولو خطوبة وبعدها سوف تتسهل امور الزواج اذا اخذ خطوة جادة في هذه العلاقة