استشارات الحب و الزواج

اعمل ايه لو مرتبطة بشخص ودي تالت سنة لينا وفي اول...

اعمل ايه لو مرتبطة بشخص ودي تالت سنة لينا وفي اول سنة كان بيهتم جدا وبيظهر مشاعره بشكل واضح ولكن مؤخرا بقى بارد وهو ده طبعه في العموم وشخصيته اتغيرت عموما ومن فترة قالي انه مش حاسس حاجة ومش عارف ده ايه سببه بس عايزني ومكنش بيكلمني لمدة ٣ اسابيع بعدين اتكلم وقال انا مش عارف ده ايه سببه اللي بمر بيه ومعرفش هيحصل تاني ولا لا وكنا هنسيب بعض لكن رجعنا هو عموما مش واثق في نفسه بسبب مشاكل في طفولته ودايما بيقولي انه انسان وحش وانه كل مابيحاول يبعد عني بيحس انه لازم يعمل كده عشان يحميني من غبائه... انا شخص عاطفي جدا وبحتاج اهتمام وكلام حلو طول الوقت ومش عارفه اعالج ده بردو واللي قالهولي خلاني مش مطمنة وعايزاه يقولي انه بيحبني طول الوقت وهو بطبعه بارد ومش بيفتح مواضيع مثلا ومش لماح ولا بيعرف يقول ايه ... اسفه للخبطه والمشاكل الكتير جوا بعض.. نصيحة حضرتك؟

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

سيدتي العلاقات الطويلة تسبب الملل بين الطرفين ومن الطبيعي عند دخول الروتين في العلاقة بينكم والحل هو ان يقوم بإتخاذ خطوة جديدة في هذه العلاقة ويجب اصلا أن يأخذ خطوة جديدة وهي الخطوبة