استشارات الحب و الزواج

مساء الخير ، انا عايز نصيحة حضرتك

الرد من العميل

انا بحب زميلة ليا في الشغل ، احنا في شركة كبيرة و شغالين في اقسام مالهاش تعامل مع بعض فمفيش بيننا كلام خالص غير من بعيد لبعيد

الرد من العميل

لجأت لزميلتي انها تكون وسيط و تبلغها ان في حد معجب بيها و عايز يتقدملها

الرد من العميل

و هي وافقت و اتقابلنا لمدة نص ساعة نتكلم قبل اي حاجة

الرد من العميل

بس انا كنت مرتبك اوي و متوتر عشان بحبها اوي و ده حط عليا ضغط غير طبيعي و لما سألتني ان كنت ناوي اجيب عربية ولا لأ ده خلاني ارتبك اكتر و اكتر لأنني عايز اسعدها و خفت ان امكانياتي ماتسمحش اجيب عربية دلوقتي

الرد من العميل

المهم اني ماتوفقتش في المقابلة لدرجة انني اكتشفت بعدها اني تقريبا ماعرفتهاش حاجة عن نفسي

الرد من العميل

المهم اني ماتوفقتش في المقابلة لدرجة انني اكتشفت بعدها اني تقريبا ماعرفتهاش حاجة عن نفسي

الرد من العميل

و بعدها جالي الرد الصادم انها رفضت و انا تعبان نفسيا اوي عشان هي حكمت عليا بسرعة و نفسي اقابلها مرة تانية اشرحلها كل حاجة بس مش عارف اعمل ايه عشان اكلمها تاني

الرد من العميل

انا بحبها و متمسك بيها اوي

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

ارجع واطلب مقابلتها مرة اخرى واشرح لزميلتكم ما حصل وانك توترت بعض الشيء وانك ترغب بالحديث معها في ظروف افضل مرة اخرى وقل لها بأن تقنعها أما بالنسبة لموضوع السيارة فقولي لها طبعا سوف اشتري سيارة فأنا اعمل على تطوير حياتي ومع الوقت سوف تتحسن الامور واحقق اهدافي دون اي قروض والتزامات

الرد من العميل

تمام

الرد من العميل

انا بس خايف ترفض على اعتبار ان الموضوع انتهى و هي مش شايفة سبب يخليها تقابلني

الرد من العميل

في حاجة كمان نسيت اقولها

الرد من العميل

في حاجة كمان نسيت اقولها

الرد من العميل

في حاجة كمان نسيت اقولها

الرد من العميل

في حاجة كمان نسيت اقولها

الرد من العميل

انا كلمتها واتساب بعد اللي حصل ده بفترة بس كان كلام من نوعية توصلي بالسلامة عشان كانت مسافرة و مرة لاحظت انها متعورة فقولتلها الف سلامة و كدة

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

تفضل وسنجيب على استفسارك في اسرع وقت ممكن

الرد من العميل

بس بعتلها مرتين بعدها مرة عشان اقولها ماتسافرش عشان الجو هيبقى وحش و المرة التانية كنت بقولها تاخد بالها من نفسها بعد ما اتعورت

الرد من العميل

هي ردت عليا اكتر من مرة بس اخر مرتين ماردتش عليا

الرد من العميل

هل كدة انا غلطت عشان كلمتها واتساب

الرد من العميل

انا بس بحبها و بخاف عليها و ماقدرتش اقولها حاجة غير بالطريقة دي

الرد من العميل

انا بس بحبها و بخاف عليها و ماقدرتش اقولها حاجة غير بالطريقة دي

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

لا لم تخطآ ولكن الفتاة عندما تشعر بأن شخص ما يحبها جدا ولى يستطيع العيش بدونها لا تهتم له لذا خفف من ملاحقتها وكن شخص ثقيل معها لعلك تلفت انتبهاها عندما تتغير معاملتك لها

الرد من العميل

طب هل معنى كلامك اني ماتكلمش مع زميلتنا عشان تكلمها قريب؟

الرد من العميل

يعني اصبر شوية و بعدين اخد الخطوة دي ولا اعمل ايه؟

الرد من العميل

يعني اصبر شوية و بعدين اخد الخطوة دي ولا اعمل ايه؟

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

انتظر قليلا واتبع معها اسلوب التطنيش وبعدها تحدث مع زميلتكم

الرد من العميل

تفتكري قليلا دي ممكن تبقى قد ايه؟

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

أنت تحدد بناء على تصرفها معك خلال مدة تغير معاملتك معها ومع ذلك تحدث مع صديقتها وأسألها لماذا رفضت الارتباط بك وما الذي دفعها لتتخذ مثل هذا القرار لتتمكن من تغير السبب الذي رفضتك لأجله

الرد من العميل

ماهو الفكرة اننا مالناش تعامل مع بعض اصلا لأنها في قسم تاني بعيد عني، حتى زميلتنا اللي قلتلك عليها دي ماكانتش تعرفها قبل الموضوع ده و هي قالتلها سبب الرفض ان كل شيء قسمة و نصيب و اني مش الشخص المناسب، انا بالفعل خمنت الاسباب و لقيت سببين و عشان غيرت من نفسي في السبب الأول كلمتها واتساب عشان اقولها اني الحمدلله بقيت محافظ على صلاة الفجر و ده كان السبب اللي خمنته و هي ردت عليا بأن يثبتني الله و يسدد خطاي. السبب التاني هو اكيد ارتباكي و عدم تركيزي و انا بجاوب خصوصا بعد سؤال العربية اللي قلتلك عنه ده

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

كما قلت لك انتظر فترة وحاول مرة اخرى

الرد من العميل

تمام ، شكرا جدا

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

عفوا ونحن دائما في خدمتكم