تعليم اللغات

استاذي الفاضل مطلوب

الرد من العميل

نبذه مختصرة او بحث مختصر عن الصين وهولندا امريكا من حيث عدد السكان والموقع والمحاصيل الزراعية المنتجة والاماكن السياحيةباللغلة الانجليزية

الرد من العميل

نعم

إجابة الخبير: سلامة السيد

سلامة السيد

معلم لغات

إن المعلومات التي تفضلتم بطلبها عن الدول الثلاثة المذكورة باللغة الانجليزي على النحو التالي:
China:
Population: 1338 billion
Location: East Asia
Agricultural products: rice, wheat, potatoes, sorghum, peanuts, tea, barley, cotton, oilseeds
Tourist places: Great Wall of China, Forbidden City, Victoria Port, Huangshan Mountains, Summer Palace, Soju Gardens, Water City, Lake West, Jiuzhaqou Reserve, and Stone Forest

Netherlands:
Population: 17.18 million
Location: Northwestern Europe
Agricultural products: vegetables, fruits, grains, flowers and roses
Tourist places: Van Gogh Museum, Anne Frank House, Rick's Museum, Fundel Park, Dam Dam, Jordan, Royal Palace of Amsterdam and Madurodam

USA:
Population: 327.2 million
Location: Central North America
Agricultural products: corn, soybeans, wheat, vegetables and fruits
Tourist Places: Grand Canyon National Park, Statue of Liberty, Yellowstone National Park, Yosemite National Park, Golden Gate Bridge, Central Park, Disneyland, Zion National Park, Walt Disney World