استشارات الحب و الزواج

بحب واحد بقالي 3سنين ومارست معاه علاقه جنسيه ومش...

بحب واحد بقالي 3سنين ومارست معاه علاقه جنسيه ومش عارفه ابطل كدا وببقي مبسوطه اوي وانا معاه ومش متخيله نفسي مع حد غيره وهو مواعدني انو مش هيتخلي عني ولا هيسبني وهيخطبني اول مايخلص جيش وعرفني ع اهله وعلاقتي معاهم كويسه قليلي اعمل ايه ولا اتصرف ازاي

إجابة الخبير: مها سرور

مها سرور

خبيرة العلاقات العاطفية

سيدتي يجب عليكي أن تتوقفي عن العلاقة الشرعية معه لحين قيامه بالزواج منك فأنت لا تعلمين ماذا تخبئ لك الايام تخيلي لو سمح الله حملتي منه وتوفى تخيلي الورطة التي ستكونين بها تخيلي انه تعرف على فتاة ثانية وتخلى عنك يجب ان تفكري بجميع الاحتمالات وكلما رغبت بهذه العلاقة ضعي مخافة الله امام عينيكي سيدتي وحافظي على صلاتك فالصلاة تردعك عن ارتكاب المعصية حتى لو كنتي سعيدة بها