إصلاح المنازل و تعميرها

السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة انا عندى مشكلة...

السلام عليكم ورحمة الله وبركاتة انا عندى مشكلة ارجو الرد عليها وحلها انامتزوجة وام ولدى 3 اولاد وعمرى 53 سنة والحمدلله بصلى وقايمة بفروض دينى ولدى مشكلة مع اهلى (امى واخواتى )طول عمرى وانا بسمع كلامهم فى اى شئ وبفرح لهم ع كل حاجة وانا الكبيرة وع الرغم من انى كذلك عمرى ما حسستهم بكدة الا فى الحب والحنان لدرجة اختى الصغيره انا اللى بجيب ليها هدية عيد ام وعمرى ما طلبو منى حاجة وقصرت فى شئ ع الرغم من ذلك تغيرت النفوس فجأة تجاهى حيث بدا منهم القسوة وعدم الفرحة لى عندما رغبت فى زواج ابنى الكبير وهم يعلم ان انا مستنية الفرحة دى من زمن لانى تأخرت فى الخلفة وهذه اول فرحة لى وع الرغم من ذلك لم تتغير معاملتى معهم .ثم احببت ان اخطب لابنى الثانى وعندما علمو ذلك (امى) قالت لى انها ترغب بتزويج ابنى الثانى لابنت اخى قلت لها مقدرش اغصب علية قامت علية وشتمتنى واخواتى مفرحونيش ولا وقفو جنبى وانا ببنى بيت اولادى وقاطعونى وغلطو فية ع رغم ذلك رحت لوالدتى عشان تحضر فرح ابنى رفضت وقالت لى لما اخوكى تروحيلة (ابو البنت اللى كانت عوزة تجوزها لابنى )ورحت له طردنى من بيته واهنى وامى بعد ذلك محضرتش الفرح ولا هى ولا اخواتى وقاطعتنى .رحت لها بردو عشان دى امى ومش عوزة اشيل وزرها ع الرغم انى مش غلطانة ومش بإيدى احكم ع ابنى والجواز مفهوش اجبار اهنونى كلهم اهانة مباشرة وغير مباشرة ..رحت لوالدتى وقبلت ايديها ورجليها صلحتنى ورجعت وبعد 3 اسابيع خاصمتنى تانى واتصلت ب ابنى وقالت له قول لامك انها متجيش تانى عندى ..وانا مصدرش منى شئ ........اخواتى وامى ظلمونى وانا مش فارق معايا حد غير امى مع انها ظلمانى شكلهم بس انا خايفة تموت واحنا مقاطعين بعض بس صعبان علية نفسى انى مش بعمل حاجة والاقى المقابل دة اعمل اى ؟؟ ثم انا حلمت حلم ان امى بتصلى فى ع عكس اتجاة القبلة وانا بحاول اعدلها فى الاتجاة والناس شايفنها لكن مش بيقولو ليها انها تغير وضعها رحت انا صليت فى اتجاة القبلة وقلت مش هعمل زيها (انا اختصرت الموضوع جدا بس يعلم الله انى مظلمومة ومعملتش حاجة فيهم ارجو الرد فئة سؤالك دكتور

إجابة الخبير: يحيى علاونة

يحيى علاونة

مفسر احلام

لقد تمت اجابة سؤالك المطروح سابقا على الرابط التالي
رؤية الصلاة عكس القبلة

الرد من العميل

أنا ست53سنة حلمت ان امى حواليها عيش(خبز) كتير بس مش بتاكل الا رغيف واحد من غير اى شئ )وانا شايلة صنية عليها اكل ودخلت بيها عليها بس شيلتها تانى ووديتها للمكان اللى كنت هوديها فيه

إجابة الخبير: يحيى علاونة

يحيى علاونة

مفسر احلام

تدل هذه الرؤيا على أن البركة والرزق والأجر عند والدتك, وتدل الرؤيا على عطاء الله تعالى وفضله وبركته لوالدتك, صينية الأكل تدل على السبق وعلى الفضل وعلى أن الله تعالى يكتب لك الأجر والثواب على برك بوالدتك