انا عندى طفلة 11 شهر مريضة داون وعندها ثقب فى...

انا عندى طفلة 11 شهر مريضة داون وعندها ثقب فى القلب لكن هى تعبانة جدا لانها لغاية دلوقتى وزنها 5 كيلو مش بتزيد خالص ودخلت المستشفى كتير بالتهاب رئوى مرة والتهابات متكررة واخر مرة كان فيه ميه حوالين القلب والبنت حالتها فى تدهور ووزنها مش بيزيد وعندها تضخم فى القلب وضغط عالى على الشريان الرئوى وتضخم فى البطين الايمن وانا من مصر مافيش حد هنا يقدر يعمل العملية للوزن ده لخطورة العملية وكمان محتاجة رعاية مميزة بعد العملية لزيادة الافرازات على صدرها ومافيش غير مجدى يعقوب اللى يقدر يعملها ده اللى قالوه لكن مافيش مكان فى مركز مجدى يعقوب والبنت حالتها بتتدهور وبدأت ماتاكلش لان واضح ان فيه صعوبة فى البلع وبقت تعبانة على طول وكمان بتاخد ادوية كتير ومضادات حيوية تعباها اوى . هل الاقى حل عندكوا او فيه دكتور يقدر يعملها العملية فى اى مكان يرشدنا ليه .......انا محتاجة حل سريع من اجل طفلتى ارجوكم.....ارجو الاهتمام لنداء ام قلبها موجوع على طفلتها

إجابة الخبير: الدكتور سامح رضوان

الدكتور سامح رضوان

طبيب

سيدتي جاري البحث عن أفضل جراحين القلب المتخصصين في هذا النوع من العمليات في مصر

الرجاء الانتظار و سيتم الرد عليك في الحال

إجابة الخبير: الدكتور سامح رضوان

الدكتور سامح رضوان

طبيب

سيدتي هل من الممكن ان ترسلي لي جميع التحاليل و الاشعة على هذا البريد الالكتروني

smradw@gmail.com