Translator

Hi I need a document translated from Arabic to...

Hi I need a document translated from Arabic to English do you know where I can get it translated? Thank you
Assistant: Where are you located? It matters because laws vary by location
Sharjah
Assistant: Has anything been filed or reported?
It’s just a marriage certificate
Assistant: Anything else you want the lawyer to know before I connect you?
No

إجابة الخبير: Ahmed Mounir

Ahmed Mounir

Translator

السلام عليكم ورحمة الله،
وشكرا لانضمامك الينا وثقتكم بنا.
عزيزي العميل،
يمكنك ارسال المحتوى المراد ترجمته عبر منصة جوابكم قسم الترجمة، على أن لا يتجاوز النص المراد ترجمته الـ500 كلمة، وسنكون سعداء لتقديم الخدمات الأخرى لك
يسعدنا تواصلكم دائما، ويمكنك ايضا استشارة العديد من الخبراء على جوابكم، كالمحامين، وأخصائيّ التغذية، والمهندسون، وغيرهم.
خالص تحياتي
أحمد منير