Nutritionist

My baby is premature and which milk can I give

الرد من العميل

I'm already giving similac gold

إجابة الخبير: Dr. Doaa Hajeen

Dr. Doaa Hajeen

Nutritionist

Dear customer
Welcome and thank you for trusting us
The baby should get 12 servings of breast milk within 24 hours, and there are several types of similac milk for weight gain and iron support such a similak Neosure advanced powder with iron Similak advanced podwer with iron, add with 4 g milk powder to 150 ml of breast milk, to increase the nutritional value and calories and content of iron, or it can be used this type of milk if the baby  depends on formula.
We are privileged to communicate with you, and you can always consult many experts like doctor, nutritionist and engineers
Kind regards

الرد من العميل

Thnx

إجابة الخبير: Dr. Doaa Hajeen

Dr. Doaa Hajeen

Nutritionist

You are welcome dear