خبراء الزفاف

ممكن اعرف االاماكن الحلوه اللي اعمل فيها فرحي مع...

ممكن اعرف االاماكن الحلوه اللي اعمل فيها فرحي مع الصورة وايه اللي تقدر تقترحلي عليه

إجابة الخبير: ليلى مقدسي

ليلى مقدسي

خبيرة الزفاف

أهلاً بك في جوابكم
وشكرا لانضمامك إلينا وثقتك بنا
إن كنت تبحثين عن أماكن لإقامة حفلة الزفاف في القاهرة اليكي بعض الاماكن
فندق جي دبليو ماريوت القاهرة
فندق انتركونتيننتالستي ستارز
فندق ابراج هليوبوليس
إن كنت تبحثين عن أماكن لإقامة حفلة الزفاف في الاسكندريه اليكي بعض الاماكن
قاعة روستيك
قاعة الوريال
فندق باناسيا
قاعة الدولفين
إن كنت تبحثين عن أماكن لإقامة حفلة الزفاف في شرم الشيخ اليكي بعض الاماكن
فندق ريكسوس
فندق هيات ريجنسي
منتجع موفنبيك
إن كنت تبحثين عن أماكن لإقامة حفلة الزفاف في الغردقة اليكي بعض الاماكن
فندق شدوان جاردن
اجنحة ريفولي الفندقية
جانغل اكوا بارك
نتمنى لك التوفيق
سيدى يسعدنا دائما التواصل معكم ويمكنكم أيضا استشارة الأطباء والمحامين و أخصائيو التغذية وغيرهم من الخبراء
خالص تحياتي